Tänk, tänk


Panik! Jag vet inte vad jag ska äta. Min hjärna kan inte riktigt arbeta. Jag behöver ett gott och snabbt och lätt tips!



Nu finns inget av det kvar.. Jag är helt säker


Jag vill inte ha höst när jag egentligen har väntat mig en värmebölja! Jag vill ha mat, fast jag är inte hungrig. Min hals gör ont. Jag har ont i huvudet. Är lite bitter för att jag vill ha hängslen på mig 24/7, fast det får man ju inte. JAG VILL HA OBOY!!!! Fast mjölken är slut, jag fick dricka vatten till frukost för det fanns ingen juice heller.

AAAarrrggh, nu vet ni allt som är dåligt så nu behöver jag inte tänka på det mer :)
Nu ska jag vila en stund och kanske äta något fint, så att jag kan bli normal någon gång igen.

Pusshaj!


Besviken..?


Inatt hände det lite olika spännande saker. Vi var på MH, jag använde en fantastisk (eller ofantastisk) poncho som jag fick, åt en burgare eller två, kom hem och glömde bort att jag skulle äta ett ägg så nu blev jag jättesugen igen, vaknade inte av att telefonen ringde, brandlarmet tyckte det var roligt att gå igång, Gustav plockade ner brandlarmet och fick inte det på plats igen (så nu ligger det i garderoben), jag drömde dessutom att jag var på oscarsgalan fast på bio. Tänker inte skriva om det som var dåligt..för jag vill inte och jag orkar inte och det blir så tråkigt att läsa då. Rubriken får räcka.

Nu har jag det lite "rivigt" i halsen och känner mig en smula hes. Orkar inte gå upp ur sängen, men skulle behöva vatten. Imorgon är det kalas igen. Behöver egentligen åka till stan, men tror inte jag orkar det, så det får bli nästa vecka när mamma kommer hit! :D

Pusshaj!



Du hittar inget här..



Nu är jag sur. Det har regnat varje dag sen nolle-p började. Kan det inte få vara en endaste liten dag med uppehåll? Förutom att jag inte gillar att bli genomblöt varje dag som jag cyklar till eller från skolan, så tycker jag synd om alla nollan. Det var kanske inte strålande solsken hela tiden under vårat nolle-p, men det regnade iaf inte konstant!
Jaja, kom nyss hem efter att ha gett den nya nollan massa information. Ligger i sängen och försöker bli varm, eftersom duschen är upptagen. Springa..hm? Köa till MH..Inte så sugen just nu..





I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me


Nu är AK2-tentan skriven. Kändes ungefär som de andra gångerna jag har skrivit den. Alltså lär jag få skriva den igen. Koncentrerade mig så mycket under de tre timmarna jag satt i tentasalen, så jag trodde jag började få dålig syn när jag var färdig. När jag tittade upp var det typ suddigt.

Igår kväll var jag ute och gick en runda i skogen med Calle. Det var skönt att få ett avbrott i pluggandet.

Nu ska jag strax iväg och träffa klassen och ge dom en massa viktig info. Imorgon ska jag ta hand om en ny nollan som börjar :) Sen är det MH! :D Hoppas på oregn.

Igår fick jag mina nya skor btw (låga, röda converse) :)

Pusshaj!


Paus


Nu har jag paus. Har nyss gått igenom en massa viktiga saker med Gugge. Typ löslighet, galvanskt element, tätpackad kubisk cell och annat roligt. Måste vila lite för att få in allt i min lilla hjärna.

Nu stack han iväg på sittning. Får se hur mycket jag kommer fatta av kemin nu när jag inte får någotn hjälp.

Vi har sprungit 5 km idag dessutom. 29 minuter tog det. Kändes dock som att det borde gått mycket fortare.

Nu ska jag nog kika på ett avsnitt glamourama kanske ;D

puss!


Fullt upp


Idag är det den första dagen på nolle-p som jag endast ska ägna mig åt att plugga. Skrev botanik 1 igår. Kändes bra, men det har de ju gjort innan också, så vi får se. Böjade med AK2 lite smått förra veckan och ska fortsätta med den idag, då jag ska tenta den imorgon.

Barnen i min klass verkar trivas. Dyker upp en del frågor, men är ganska nöjd eftersom jag kan svara på det mesta. Har avverkat mitt tredje klassföreståndartillfälle. Har nästa imorgon.

I helgen hade vi besök av Gustavs föräldrar, eftersom Calle (Gustavs lillebror) flyttade hit. Det var mycket trevligt. Vi införskaffade mycket mat, fick en ny tv-bänk och var på restaurang. Jag stod dock över att åka med till Ikea, eftersom jag behövde hålla uppe pluggandet.

Inatt har Gustav vaktat MH-tältet. Han kom hem för ca två timmar sen och ligger nu och sover. Jag ska ta tag i kemin om ett tag. Fixar lite tvätt först och ska kolla något mer avsnitt av glamourama :P

Igår råkade jag byta inriktning från etologi till ekologi, men jag hann ångra mig ganska snabbt. Sånt som händer när man är förvirrad och har mycket att göra :P

Jag vill ha snygga boots!

Pusshaj!


Bilder från konserten



Här kommer lite bilder från Kents konsert i Helsingborg 6/8







 














 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kent


Nu bär det snart av till Helsingborg, tillsammans med Karl för att se KENT!  Sjätte gången i samlingen :D

Sedan blir det Linköping, där jag får träffa mitt hjärtas prins (mycket fint uttryck ;P), om han nu är vaken :)
Mamma och pappa följer också med, vilket är trevligt och dessutom betyder att bilen också gör det (full med alla mina nyinförskaffade grejer).

Puss!


Fasta dag 10 + Nu har jag gjort det igen


Idag är sista fastardagen för den här gången. Har fått äta lite mat nu i två dagar, vilket har varit väldigt gott! Och imorgon får jag äta vad jag vill! Ska kanske inte vräka i mig fem pizzor eller äta thaibuffé, eftersom magen fortfarande är ganska känslig. Menmen.

Är iaf riktigt nöjd med att ha klarat det :)

På fredag är det kent! efter det, vidare upp till Linkan.


Jag har dessutom gjort det igen. Vet inte vilket nummer det är i raden av alla olika jag prövat, men jag kan bara inte låta bli. Utan nu har jag bytt frisyr och hårfärg, igen.. :D






 

 

 

Såhär blev det!

 

 


Fasta dag 9


JAG KLARADE DET!!!!

Ja, om jag nu inte vräker i mig ett ton mat dessa två dagarna, eftersom det bara är upptrappning.
Men jag har klarat mig 6 dagar utan att äta ett jota! Det känns ganska fett. Viljestyrkan och självförtroendet är på topp!
Började dagen med en ostbåge för att fira. Känns lite som julafton :)

Om en stund får jag besök av Lina och Niklas :D så nu måste jag duscha.

Pusshaj!

Två dagar kvar till kent btw :D

Fasta dag 8


Har varit ganska yr idag, ända sedan igår kväll faktiskt. Har ändå varit ute och sprungit och hjälpt pappa att hämta och bygga en byggnadsställning. Har varit och handlat med pappa också. Fick bestämma det mesta vi skulle ha..

För om några timmar får jag ÄTA!
I och för sig är det två upptrappningsdagar, vilket betyder att jag i princip inte får äta någonting, men ändå :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag kan få mat :D

Pusshaj!


Fasta dag 7


Idag mår jag fint. Är lite trött, men de har nog att göra med att jag inte tagit tag i dan ännu. Har mest hängt framför tvn. Har rensat ut min garderob lite med. Mamma tycker att jag har så fruktansvärt mycket kläder (det har hon ju i och för sig rätt i).

Funderar på att gå ut och gå en promenad, eftersom vädret verkar bli lite bättre.

En dag kvar av ren fasta, sen blir det två dagars upptrappning.
Blir fruktansvärt kissnödig av att dricka en massa hela tiden, menmen.

Nu ska jag titta klart på programmet, sen komma på något vettigt att göra.
Ska tvätta lite kläder, torka ur en byrå som ska med upp till Linköping, kanske måla om naglarna, sen behöver jag plugga också.

Puss


RSS 2.0