Cricket


Igår va det friskvårdsdag i Tierp. Vi började med en hundpromenad och däremellan lite paus på några timmar. Sen blev det tre matcher kubb med godtycklig mängd fusk och sabotage. Efter det testade vi på Samues cricketspel. Jag vann nog första rundan, men sedan blev även Gustav grym :P Nu ska vi fika :)























Midsommar


Nu sitter jag hemma i familjen Emilssons kök tillsammans med Gustav. Vi har nyss lagt över korten från igår på datorn. Jag kom hit i förrgår och i onsdags va jag med Elina på Foo Fighters som va awesome! Igår åt vi rikliga mängder midsommarmat och på kvällen va vi hemma hos David som hade partaj :) Det va trevligt, fast jag kände typ ingen, men nu gör jag det :) Nu vill Gustav att jag ska skriva att han ska ta sin allergimedicin, så nu vet alla det. Blir en spännande uppföljning på hur detta gick senare ;P
Snart åker vi till Linkan och efter det blir det west coast!

















Tripp


Just nu sitter jag på tåget hem till Elina, för imorgon ska vi se Foo Fighters! :D Stannar där tills på onsdag då jag åker vidare upp till Gustav för att fira midsommar med honom och hans familj. Efter det åker vi till Linkan en sväng och sen tillbaka till Falkenberg. Där väntar det åtta veckors heltidsjobb för mig. Jobbar varje lördag och varannan söndag, tjohej! Dessutom ska jag hjälpa till på mammas jobb några av mina lediga dagar. Men pengar kan jag behöva till min plan :)
Måste även nämna att jag sitter i första klass ;) Inte för att jag är rik, utan för att det va billigare än andra klass av någon anledning :)

Ni får även en bild på hur det kan se ut i Falkenberg på vintern :)








Fasta


Är mitt uppe i min fasta. Blir inte lika lång som förra gången, eftersom jag åker bort över midsommar och då är det inte så kul att sitta och dricka vitamindrycker när alla andra har fest. Igår va jag så fett hungrig och grinig. Det högg till i hela mig emellanåt, men idag är det helt okej :) När jag vaknade kändes det typ som att jag hade ätit en hel kakburk, vilket va märkligt.
Mamma, pappa och Anton kommer hem om en stund efter sin lilla semester i Linköping. Eller semester och semester. Anledningen till att de åkte dit var att Pappa och Anton skulle cykla vätternrundan. Det gick riktigt bra för dom och jag följde dom via webb-tv och mobilen :)

mmm, chips hade varit gott!



Fotopromenad



Tog en promenad med nya kameran (som jag helt oväntat fick av mamma och pappa och mormor och morfar i examenspresent). Helt sjukt, höll på att börja gråta när jag öppnade :)

På min lilla utflykt hittade jag iaf dessa små krabater som mer än gärna ställde upp på bild ;)
De va väldigt snälla som lät mig sitta hos dom i drygt en halvtimme och de va väldigt nyfikna på mig och min klickande mojäng ;D









De var väldigt välkomnande













och nyfikna :)






och de gjorde sig bra på bild








Kött


Idag har jag varit och jobbat. Tredje dagen närmare bestämt. Så nu är jag snart fullärd :)
Har även Cristoffer på besök som ska bo här, eftersom han är ute och jobbar i de halländska skogarna nu i några dagar.
Igår tog lillebror studenten. Det va trevligt :) Jag och Emma stannade kvar i Varberg för att vänta på Anton efter kortegen. Vi stod i stan när de körde förbi och hann precis missa deras vagn, så vi fick springa genom hela stan, utan att vi hade någon aning om hur kortegen gick. Vi lyckades gena oss fram till den och sprang jämsides med flak nummer två, som vi va säkra på att Anton va med på. När vi inte såg honom så sicksackade vi mellan flaken och tog oss över på andra sidan gatan. Vi insåg efter en liten stunds springande att det va fel flak vi stalkade. Anton var i själva verket två flak bort och stod och ropade på oss två galningar som sprang framför och försökte knäppa kort. Killarna på det flaket som vi sprang jämte verkade iaf tycka att det va kul (det gjorde i och för sig alla andra också). Därefter parkerade vi bilen utanför Antons skola och följde sedan ljudet av musik för att leta oss fram till där kortegen stannade. Efter en ganska bra omväg hittade vi iaf fram och mötte upp Anton och hans kompis. På vägen hem hade vi bestämt att jag skulle stanna i Morup och möta upp pappa som skulle hämta Anton i en lite tuffare bil än den jag körde. Detta visste inte Anton om, så jag fick improvisera lite när vi plötsligt svängde av vägen och sa: jag ska bara kolla lite..? Smart.




Sommarlov!


Nu har jag sommarlov, fram till måndag då jag börjar jobba. Fast jobbar bara tre dagar näsa vecka, så det är lugnt :) Igår fixade jag och Gustav trädgården. Rensade bort all kirskål (som i och för sig kommer vara tillbaka om en vecka) och klippte träden och buskarna. Blev lite kalt så jag kommer typ känna mig exposed när jag sitter ute och solar :P
Skulle egentligen hoppat in och spelat match idag, men när jag vaknade hade jag sjukt ont i tanden och ögonen + huvudet och fet hosta, så jag latar mig istället.
Imorgon kommer Gustavs föräldrar hit och stannar till lördag, då dom tar med sig Gustav och Calle hem till Tierp. På lördag kväll ska jag servera på ett bröllop. Ska bli spännande :) Sen åker jag hem till Falkenberg på söndag.
Gaah, vill bara dra ut min tand! Jag behöver inga fler tänder.





Biolog


Nu är de slut på skolan inför sommaren och nu är även kandidatprogrammet avslutat för min del, så nu är jag alltså biolog (nästan, bortsett från den lilla mattetentan som ska skrivas nästa vecka) :) Firades med lite vin på hg. Imorgon ska vi ha mys med klassen innan alla försvinner ut i världen. Känns lite märkligt.
Idag har jag och Kim varit i stan. Hittade inte fantastiskt mycket, mest vin :)
Nu ska jag försöka plugga lite matte, så jag kan få min examen någon gång. Men det är så tråkit och svårt dessutom. Har tvättat och diskat och planterat ut blommor i trädgården dessutom. Så som det alltid är när man borde plugga :P

Åh nej, AFV har precis börjat. Får plugga efter det :P



RSS 2.0