Lägga pussel


Fick ett pussel i julklapp. 2000 bitar varav halva består utav blå/vit himmel.
Har lagt resten med hjälp av familjen, men ingen har orkat ge sig på resten än. Bråkade lite med Linus nyss. Hon tror att pusslet är en present till ick dessutom ett par djur i julklapp :) En get av farmor och farfar och en tiger av mamma och pappa. Geten bor hos någon familj i världen och tigern är ännu inte identifierad.

Imorgon är det nyår. Får se hur det ska firas.
På lördag kommer Gustav hit, det ska bli fantastiskt!
Och på söndag fyller jag år :D

Sitter dessutom och väntar på min telefon som jag beställt. Den har varit runt i hela landet i princip.
Fick en avi igår att jag skulle hämta den på ica, men där fanns den inte, märkligt.
Well well.

Nu ska vi iväg en sväng till mormor och morfar.

Pusshaj


Hemhemma!


Kom hem till Falkenberg i tisdags, ca 1,5 timmar senare än beräknat. Första tåget va instället så det blev buss till katrineholm. Därmed missade jag bytet och fick åka med nästa tåg till Göteborg. Eftersom detta tåg inte gick längre fick jag ytterligare en biljett till öresundståget till Falkenberg.

Fick spana in nya badrummet när jag kom hem. Känns som ett litet mini-spa :) Provade badkaret för en stund sen. Det får 5 toasters!

Igår va jag och mamma i Varberg. Först blev det en liten sväng på stan och som de flesta vet så kan man inte släppa lös mig i affärer utan att jag hittar saker jag vill ha. Blev ett par jeans, en tröja jag spanat på och en linne som var ypperligt fint :)
Sedan åkte vi och hälsa på Anton på hans skola där dom hade APU-kväll och visade upp vad de gjort under sin praktik. Sen åkte jag och mamma för julklappsbyte med några vänner.

Idag skulle jag egentligen ha klippt mig, men eftersom det var en mindre snöstorm här imorse och jag skulle köra ca 3 mil ut på landet för att ta mig dit, så ringde mamma och lyckades boka om tiden. Så idag har jag ägnat mig åt statistikplugg och snöskottning. Har provsmakat pappas "årets besk" med. Jag är väl inget big fan av besk och kände inte direkt någon skillnad, men de blir nog väl :)

Ska börja välja ut kandidater till årets julmustprovning snart med :)

Pusshaj!



Barock


Har nyss varit ute vid ängstugan och ridit barock. Var inte lika kallt som förra gången och det gick dessutom mycket bättre idag. Porthos är fantastisk! Lite seg ibland men hur go som helst :)
I övrigt har jag filat lite på mitt projekt idag, men orkade inte riktigt göra klart det eftersom jag fått en miljard kommentarer på saker jag ska ändra. Har gjort några statistiska analyser och läst lite om ANOVor med.

Igår gjorde jag och Gustav två sorters julgodis som blev nice :) Hängde dessutom ut några talgbollar som verkar uppskattade av diverse småfåglar.

Pusshaj



När bomben faller vill jag vara där du är


Jag kan inte säga något som gör det bra, jag kan inte få det att försvinna.
Jag finns bara här, för jag tror att du behöver mig.
Och jag är inget utan dig.

Och det var då som nu
till sist och för alltid

1kg kiwi


Omg! Nordman sjunger min mammas favoritjullåt på svenska :)
Det är fett mycket snö här och det är faktiskt ganska mysigt. Jag och Gustav (eller bara jag) julpyntade lite igår.
Snart är det jul och det gillar jag :)

Ska iväg till Elina och äta överbliven julbordsmat om ett tag. Om min mage kan ta och skärpa till sig snart.
kom igen magen!

Btw kan man köpa 1kg kiwi på hemköp och det gjorde vi. För kiwi ska vara nyttigt har jag hört.

Pusshaj!



RSS 2.0