och jag ska aldrig mer lyssna på vad någon annan tycker


och som jag har saknat er! Jag behöver det, jag vill ha det. Det får mig inte att må dåligt, det får mig oftast inte heller att bli glad. Men det får mig att känna mig som mig och det spelar roll. Som en vän man kan försvara för att det är någon man tycker om. Men jag behöver inte försvara dethär, för det får mig att må bra och då spelar det ingen roll om ingen annan gillar det. Detta är mitt precis som det du brinner för är ditt. Alla har vi fastnat hos någon någonstans..


http://www.youtube.com/watch?v=67CpobweKns&feature=related


Nu ska jag äta stuvade makaroner :)

Btw har jag tydligen en glaskroppsbristning i mitt öga..


Pusshaj!




Jag har ingen lust..


Blä..



Kalas


Igår va jag på fest hos Hanna. Fick mycket god smöråstårta och träffade massa gamla goa tjejer :) Efter några timmar drog vi vidare till stan i partybussen. Tog stämpel på brasseriet sen gick vi till Zätas. Där va det inte fantastiskt drag, snackade med människor jag inte träffat på år. Efter en stund gick vi tillbaka till brasseriet, eller club heaven ;) Först tyckte inte vakten att vi fick komma in, men vi försökte med en annan vakt som ver lite mer lättövertalad :) Efter en stund drog jag hem, märkte dessutom att jag knappt kunde prata, eftersom jag jag i princip hostat sönder min hals.

Igår förmiddag var jag och pappa på klitterbadet och tränade. Han lärde mig typ alla olika övningar man kan göra med hantlar och vilka maskiner som tränar vad. Så nu är jag fullärd :P

Juste. Jag råkade ju låsa ute mig i fredags när jag var ute och sprang, det var spännande :P

Nu ska vi snart iväg till farmor och farfar och äta middag, eftersom farfar fyllde år igår :) Sen ska jag åka tillbaka till Linkan, vilket känns mindre kul just nu. Har haft det fett nice här hemma och jag saknar alltid familjen så mycket i Linkan. Det är dessutom mycket finare väder här på västkusten och har inte hunnit bli lika kallt som uppe i östergötland. Ska dock bli fint att få träffa Gustav och klappa på Linus. Längtar däremot inte till nästa vecka med muntlig presentation och inlämningsuppgift.

Jaja, nu måste jag duscha, för jag känner mig ganska unken. Måste packa med.


Puss!


Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större





Varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är



 


 


Det finns inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak







Som musik man bara hör när man kan tala samma språk




Finast av allt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den bästa

 

 

 

 


Om du var ett krig, var jag väl terrorbalansen


Dagen började tidigt med resa till ullared. Var inte fantastiskt att trängas med alla människor med överlastade vagnar. De hade riktigt dåligt med träningskläder, men hittade iaf ett underställ och en funktionströja. Köpte lite annat som visade sig vara ganska mycket när jag kom till kassan. Menmen. Har varit en sväng hos mormor och morfar med och hann dessutom med systemet innan middag. Nu har jag nyss varit iväg med mamma och fixat present till Hanna som fyller år på söndag.

Igår fyllde min lilla bror 18. Han blev riktigt överraskad när jag dök upp :)
Det var trevligt att träffa släkten och riktigt nice med smörgåstårta.

Nu ska jag skriva lite djurhållningsuppgift, sen ska blir det nog en liten springrunda med pappa när han kommer hem. Jag längtar efter Gustav, för han är så mysig!

Puss!



Jag ger bort mina mackor


Idag skriver vi på våran finfina rapport. Det går finfint och vi är snart klara :) Jag har även varit på lunch-seminarie med naturvetarförbundet. Fick en macka som jag gav bort till Gustav. jag vet inte om han blev glad, menmen. Just nu försöker vi..eller dom försöker fixa referenserna. Jag sitter ju och skriver här :P Vi har turats om att spela det fantastiska spelet fish food med :D Ska snart på utvärderingsmöte med Marianne, för att utvärdera uppdraget som klassföreståndera. Hoppas det går fort, så jag kan åka till tornby och köpa skor :) Sen ska jag packa, eftersom jag ska åka hem till västkusten imorgon :) och viktigast av allt så ska jag titta på premiären av bonde söker fru :D

Nu tittade vi lite på bilder av olika läskiga fiskar. Typ anglerfish, brugd, valhaj, megalodon och vithaj.
Nu ska jag hjälpa till lite, eller spela fish food :D

Puss


En annan söndag


Vilken dag. Sprungit, cyklat till stan, köpt en tröja och ett par leggings, fikat, cyklat hem, skrivit lite djurhållningsuppgift, fått mat av Calle, spelat böna, varit på hemköp och har nyss bakat och ätit kladdkaka, samtidigt som jag sneglar lite på en film. Jag är mätt och ganska trött. Får nog bli sova snart.

Btw har lysröret i vårat badrum har gått sönder, så det är lite halvskumt att sminka sig eller gå på toa när det blivit mörkt ute. Den andra lampan ger nämligen inte fantastiskt mycket ljus.

Puss!

Le tired


Woho! Va sjukt trött när jag vaknade imorse kl 8. Va ännu tröttare kl 10 när vi gick upp. Sprang 6,7. Har precis duschat och utsattes för en nysattack, så nu är jag riktigt mör. Ska äta upp min frukost, sen ska jag och Gustav cykla till stan. Ikväll blir vi bjudna på mat av Calle :)

Nu ska jag göra mig i ordning.

Puss!


Hästar, mat och mitta halva hövve


Nu har jag vilat mig ett tag och tittar på finalen i dressyr. Alla hästarna är så fina och jag vill ha dom allihop! Har ont i ena halvan av huvudet med. Har dock haft det i typ två veckor. Märkligt märkligt.

Nu kom Calle hit. Vi ska bjuda honom på mat. Han ringde mig innan och ville bjuda oss på mat, fast vi hade redan börjat med våran, så vi bjöd hit honom istället. Imorgon blir det mat hemma hos honom :)

Nu ska jag umgås med småpojkarna.

Pusshaj!


Lady bakis


Igår va det spelkväll och utgång på HG. Var inte sjukt pepp på att dansa, så vi gick hem efter ett tag. Idag däremot är jag sjuuuuukt pepp. Vaknade när Gustav gick vid 10 och mådde ganska kasst, men vi 12 vände det av någon anledning och jag har städat hela lägenheten och håller på att tvätta. Har sålt min ekologibok med, vilket var lite vemodigt, eftersom det är en fin bok dedär.

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag känner inte riktigt för att ta tag i min nästa djurhållningsuppgift. Jag vill inte heller bara sitta still och titta på tv eller något annat segt, så jag dansar runt istället :) Försöker lära mig två Lady gaga-koreografier, men det blir mest improvisation. Tur att inte Gustav är hemma. Ser sjukt töntigt ut kan jag tänka mig. Grannarna får ju iaf gratis underhållning :) Funderade på att gå till hemköp och köpa lite goa saker man bara vill ha när man är bakis, men jag känner mig inte bakis, så jag struntar i det.

Imorgon blir det antagligen tornby. Ska försöka hitta present till min lillebror som blir stor på torsdag. Hela 18 år. Ska bli nice att komma hem till västkusten och spendera en långhelg med familjen. Dock har vi ingen dusch, eftersom dom börjar göra om badrummet nu i veckan, men men det löser sig nog.

Nu ska jag till hemköp och möta Gustav som ringde mig nyss.

Puss!


Choklad


Vi sitter i skolan och skriver på våran rapport. Fast jag gör ingenting. Nathalie sammanställer data och jag och Malin tittar på klockor :) Har läst lite motivationstips inför vinterlöpningen. Är sugen på att införskaffa mer löparkläder. Benvärmare verker ju vara en bra grej också.

Jag fick en muffins av Nathalie, som var mycket god. Men den gjorde mig sjukt sugen på choklad. Jag vill ha oboy och en kladdkaka, marabou och chokladglass. Kan jag få det?

Ikväll blir det spel och lite dryck, finfint!

Btw köpt Gustav snygga löparkläder igår, närmare bestämt likadana som mina :D Så nu kommer vi vara riktigt töntiga och springa runt i likadana kläder :)

Puss!


RSS 2.0