Kärlek


Jag har blivit kär i denna lilla krabat :)


 

Litet samtal under träningen :)



och så blev jag lite kär i Tarzan igår när jag såg filmen :)


Hästar och grisar


Andra dagen hos grisarna avklarad. Är ganska less på det redan och det är lite jobbigt att det är tre dagar kvar. Men nästa vecka är det lejon som gäller :D En annan sak som är kul är att vi har fått tre små hingstar att ta hand om :) Vi ska hjälpa till med grundarbetet och får mysa en massa :) Hade lite bilder på fina Ulysse, men igår hoppade min telefon ner i toaletten och verkar ganska sönder nu :/ Så där försvann ju bilderna också :( Får ta med min kamera imorgon när vi ska dit :) Nu ska jag snart på möte och jag luktar fortfarande gris..eller så sitter det i min näsa?



Ulcer


heter magsår på engelska och det känns som att jag kan utveckla ett i detta nu. Sjukt många saker som snurrar i huvudet. Det mesta är i och för sig spännande saker, men ändå. Skulle vara duktig och planera min tid i höst och har därför skaffat en ordentlig kalender. Men det gör mig nästan mer stressad att se svart på vitt allt som trängs på raderna. Möten, skicka mail, jobba, plugga, inlämningar, möten, möten, mail, planera, jobba, granska bikföring, fixa fest, titta på grisar, titta på lejon. Well well, nu ska jag strax till hg <3, för innan jag ska jobba så ska jag och Kalle planera våra inköp till servisfesten :D



Hello Africa!


Jag ska åka till Afrika! Känns så sjukt. Har varit min dröm sedan jag va liten och såg lejonkungen för första gången. Blir Mombasakusten i Kenya en vecka i januari. Vi börjar med en tredagars safari och sedan blir det chill vid havet och kanske lite dykning :P Längtar sjukt mycket och är lite nervös med. Har aldrig varit utanför Europa innan och har aldrig flugit tidigare heller. Spännande, men nervöst :)
Är sjukt mycket som måste planeras. Vaccinationer som ska tas, visum som ska fixas och allt man behöver göra när man ska åka så pass långt.
Jag längtaaaaaar! :D



Jobba heltid


Efter en vecka i skolan (och då ingen särskilt hektisk vecka) är jag helt slut. Har ont i mitt öga, vilket kan bero på att jag läst för mycket, skb :P Har somnat i boken tre dagar i rad. Att jag jobbar upptill skolan kan ju kanske vara ett litet bidrag. Ska jobba om en timme och är fett osugen. Kom nyss hem från skolan och om några timmar kommer mamma och pappa på besök. Då vill jag ju vara med dom och inte svettas och springa runt med ärtsoppa. Katten kommer också :D
Apropå det så längtar jag efter mina lejon jag ska få titta på en hel vecka på Kolmården! :D



RSS 2.0