Fasta dag 6


Idag är det bättre. Jag är ganska pigg. Har varit ute och sprungit, samt gjort lite styrketräning här hemma. Har ätit (druckit) min frukost med och klockan är kvart över 10. Känns ganska bra ändå.
Har fortfarande rikligt med energi dessutom.

Nu ska jag ta en dusch och sedan försöka fördriva tiden. Kanske med lite plugg, men de vet man aldrig.
Hoppas på besök av Linkanhomies om ett tag med. Nämligen Niklas och Lina som är i krokarna och kanske kommer förbi en stund.

Får se om det blir utgång ikväll. Blir ju iaf ingen dryck för min del, skulle slå helt slint på en halvminut, plus att hela fastan skulle vara bortkastad. Kan dock vara kul att gå ut ändå och passa på att träffa alla.

Nu blir det dusch, för mitt utrensande te + svett luktar inte fantastiskt.

Pusshaj!



Fasta dag 4


Idag mår jag ganska pissigt faktiskt. Yr och trött och mår illa. Fick iaf sova hela natten. Har vaknat de tidigare nätterna av att jag frusit, svettats, mått illa eller något annat.

Igår va jag och mamma i Göteborg. Jag shoppade slut på alla mina pengar som vanligt.

Imorgon är sista jobbdan, ska bli skönt att vara ledig.

Sen blir de Linköping om en vecka och innan de blir de Kent!

Pusshaj

Fasta dag 2


Fastans andra dag (fortfarande nedtrappning), mår ganska kasst och ser inte fram emot att inte få äta något alls de kommande 6 dagarna. Well well.

Dyker väl upp en rad eller två framåt veckan.

Pusshaj!


Salem!


Har nyss varit på Stålboms (som ligger typ 100m från vårat hus) och sett Salem. Förband var Jennie Abrahamsson som var väldigt bra. Sedan steg Salem och bandet på scenen och det var fantastiskt! Salem är fantastisk, en sån underbar och glad människa. Jag skulle vilja känna honom :)
Well well. Nu tittar jag på Sunes sommar som jag har spelat in. Den är för övrigt också fantastisk. "We cal it ni, ni, no. We call it wienerbreads" :D


Pusshaj!




Bra kväll


Igår blev det lite spontanutgång. Var först hemma hos Anton i hans nya lägenhet (som var riktigt nice). Tim lärde mig allt om spontanjäst öl och vi snackade och hade allmänt trevligt.

Sedan drog jag och Tim till Bratt. Dom andra kom dit lite senare. Vi slapp betala inträde eftersom vi kom innan 11 :P Träffade massa trevliga människor som jag inte har träffat på ett tag. Dansade en del och hade grymt kul.

Idag har jag varit i Ullared med mamma. Införskaffat en massa nödvändiga saker såsom diskmedel, tvättmedel, bakplåtspapper och en massa annat. Hittade lite krukor, ljusstakar och en massa också :)

Nu ska jag ner till stan och se Salem om en liten stund. Ska bli gemytligt :)

Puss!


Fantasilös


Jag har väldigt tråkigt. Jobbade till 17 och har varit nere på biblioteket, men hittade inte en enda bok som verkade skoj. Lämnade Gustav på stationen imorse. Är ganska tomt här nu. Orkar inte komma på något att göra heller. Det är mycket roligare att ha tråligt med Gustav.

Pappa föreslog att vi skulle hyra en film. Kan bli spännande, eftersom det var år sen jag gjorde det. Eller så kan vi spela brainstorm utan de röda glasögonen. Eller så kan jag ju plugga, SKÖJA!

Jaja, nu ska jag fortsätta göra ingenting.

Hajj


Varberg


Igår åkte jag och Gustav en sväng till Varberg, efter att jag hade jobbat. Vi gick lite i stan (hittade ingenting, trots rikliga mängder provade plagg...Vilket gjorde mig lite sur), sedan åt vi pizza och till sist var vi och såg Eclipse. Vi hann med en liten sväng uppe vid fästningen med.

Eclipse var..bra, eller nått.Det hände inte så mycket, men ändå en del. Den va väl som dom andra filmerna, fast ändå inte. Värd att se iaf.

Idag har jag jobbat tills för en liten stund sen. Nu ska jag och Gustav göra ågot kul, för imorgon åker han till Linkan.
Sen dröjer det nog en månad innan vi ses igen. Kommer sakna..

Jaja, ingen mer tid till detta. Nu ska vi komma på vad vi ska göra.

Pusshaj


Hemma!


Nu är vi hemma i Sverige igen. Kom hem i lördags kväll efter att ha åkt sedan kl 6 på morgonen. Jämfört med i övriga Europa så är det riktigt svalt här i Sverige.

Resan har varit riktigt nice. Har varit lite jobbigt ibland, men för det mesta fantastiskt. Det var riktigt gött och kul med en vecka hos Sara i Grasse. Stek vid poolen, mat, vin och massa goa människor. Fantastiskt!

Några andra favoriter var spanska ridskolan i Wien, St. Peters kyrkan i Rom och Venedig som stad.

Har inte skrivit i denna bloggen på en månad. Har inte riktigt hunnit, då vi prioriterat att använda vår internettid till att hitta hostels och tågtider, samt uppdatera vår resdagbok. Ligger en del bilder där om man är intresserad av att se hur vi har haft de.

Idag har jag jobbat min första dag på förskolan. Ganska nice jobb egentligen. Kan sitta ute i solen medan kidsen leker. Gäller dock att man är uppmärksam, då man aldrig riktigt vet vad dom kan hitta på.

Imorgon ska jag och Gustav försöka ta oss till Varberg för lite shopping (för min del) och sedan se Eclipse.

Btw sitter jag och lyssnar på Kents nya skiva och den är väldigt gemytlig kan jag säga.

Pusshaj

RSS 2.0