Nu flyttar jag!


Upptäckte en massa reklam in mina inlägg här som jag började störa mig sjukt mycket på. Så nu flyttar jag! Är ni intresserade av att följa mig eller bara läsa lite strunt, så hittar ni mig nu på:

http://noodle747.blogspot.se/

hajhaj!

Mer äventyr från dagis


Idag va det riktigt roligt att jobba. Barnen va roliga och sa massa finurliga saker varav en del jag tänkte dela med mig utav här. T. ex. så blev fröknarna arga för att barnen inte hade städat ordentligt efter sig, så samlingen fick avbrytas så att jobbet kunde slutföras. När detta va klart återgick alla till samlingen där fröken frågade hur barnen hade tyckt att det kändes att behöva avbryta samlingen för att gå och städa igen. Då säger första barnet som räcker upp handen: "Det kändes coolt".
När vi satt och åt fick jag frågan:
"Vem är du pappa till?"
Jag: "Undrar du vem som är min pappa?"
Barn: "Ja".
Jag: "Jag tror inte att du vet vem min pappa är, för jag tror inte att du har träffat honom".
Barn 2: "Men jag känner din pappa"
Barn 3: "Jag med".
Barn 4: "Jag känner också din pappa".
Så min pappa är tydligen kändis på dagis?
Lite senare hittade jag en dinosaurie som hade blivit utslängd från rummet där några grabbar lekte. Så jag frågade varför den dinosaurien var där alldeles ensam. Fick som svar: "Men den är ju arg". Då undrar jag varför den är arg och får då till svar: "För att den bor i ett annat land. Den bor ju i Tyskland!".


Fröken


Idag fick jag hoppa in och jobba på mammas jobb (alltså som fröken på en förskola). Har blivit en del pusslande, sagoläsande och fotbollsspelande. Trots att jag har väldigt dåligt tålamod med barn, så kan de vara ganska roliga. Fick till exempel komplimang för att jag hade en så fin tröja (helt vanlig svart t-shirt) och under "fotbollsmatchen" förlorade jag med 96-11 (alla mål jag gjorde blev till poäng för min motståndare :P). Ska jobba imorgon med, så får bli en liten paus med rapporten, men man får passa på, för det är ju gött att få jobba lite iaf :)


Får man kräkas nu?


Har varit ute på en långrunda med papi och det va riktigt jobbigt. Hade magknip innan som jag trodde hade gått över, men det utvecklade sig istället till monsterhåll och att frukosten åkte upp och ner i matstrupen. Efter spurten mådde jag sjukt illa och frågade pappa: "Får man kräkas nu?" och han sa bara: "japp!". Nu blir det slappning på hög nivå.


Jag är apan som liknar dig


Här sitter jag och vårdar mitt inre mörker en smula. Är hemma i Falkenberg och mamma och pappa är på fest. Så då gör man inte mest. Hänger lite framför tvn och har sett så mycket bättre, vilket ledde till att jag kom på hur enormt bra Olle Ljungström är. Så nu blir det väl jag och han resten av kvällen. Ja, det händer inte alltför mycket här, men det kanske är bra att ha en stund för sig själv då och då, så man kan begrunda sorgen..

 
Så här kan man se ut när man filosoferar hårt :P
 

I ditt bröst finns en kuslig maskin.
Den har en röst och slukar dyrbar bensin.
Den producerar hopp och kastrerar drömmar ibland.
När den säger stopp, så känner du just ingenting..
 
 

Dags att celebrera


Grattis till mig och Gustav på fyraårsdagen! :D


Bakelser!


Här kommer resultatet :)

 
 
 

Hemlis


Vet ni. Nu gör jag något spännande. Jag gör nämligen napoleonbakelser, men det är hemligt, eftersom jag ska överraska Gustav när han kommer hem. Ska bjuda mami, papi och morfar imorgon när de kommer hit med, för jag vet att de tycker om dem :) Finns nog ingen risk att hemligheten ska bli avslöjad, då ingen av de som ska överraskas läser här (tror jag :P). Hoppas att de blir bra, bild kommer sen när de är klara :)


RSS 2.0