Tågluffa!


Imorgon kl 8 åker vi. Vi kommer antagligen främst att uppdatera resebloggen om vi kommer över någon dator. Så håll utkik på http://utieuropa.blogg.se

Puss!


Sommarlov!


Nu bär det snart av mot Falkenberg. Ska sätta ner våra växter i badkaret och spola dom lite och tömma alla sopor, sedan packa ner det sista.
Igår hade jag mattetenta och den behöver vi inte prata mer om än så..

På fredag blir det Europa!


Fattömning


Igår va de fattömning på HG. Jag hängde lite med Lina och Tobbe i utepuben innan. Sen gick vi hem till Tobbe och fick med oss Linus med, Fast vi tappade honom på vägen.
När vi kom till HG var dett fett med kö och de som hade fått kölappar hade inte börjat bli insläppta. Sen gick allting plötsligt väldigt smidigt. Sara ringde och bad mig komma fram till vakterna. Där blev jag insläppt helt utan protest, behövde inte ens visa Liu-kortet. Där inne väntade ett helt kompani och jag fick en gratis inträdesbiljett, som gav mig en stämpel :) Fantastiskt!

Tack alla som fixade med biljetter och övertalning av vakter m.m!

Inne på HG blev det ett antal drinkar, och en och annan cider. Var fett pigg och vi dansade mest hela tiden. Folk droppade av lite smått och strax efter tre drog jag och några till hemåt. Mia och Tobbe fick följa mig en liten bit, för att jag är så himla feg :P

Nu har jag nyss varit hemma hos Linus, som fyller år idag. Där fick jag mat och fruktsallad :) Mycket nice!
Nu kommer Sara förbi vilken sekund som helst.

Pusshaj!


Tillbaka i linkan


Nu är jag tillbaka i linkan. Det är jätteensamt och jättetråkigt och har varit så i över en kvart nu.
Jag ska nog gå och handla, sen äta och titta på någonting på datorn och ta en riktigt seeeeeeeeg dusch för att fördriva tiden, så att klockan blir tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå till HG och möta upp mina små vänner :)

Matten verkar ha hamnat utanför planen, menmen..

Jaja, hemköp får det bli nu då.

Tjo!


Bra film


Lyckades komma över en dator en liten sväng.
Tänkte tipsa om en mycket bra film som vi såg alldeles nyss. I Love You Phil Morris, hette den.
Ikväll blir de grillning. Nu ska jag och Gustav planera våran resa lite. Imorgon är det bara en vecka kvar, sinnes!
Sen blir det kanske lite matte med, om vi (jag) orkar.

Pusshaj


Mot Tierp


Om några timmar hoppar jag och Gustav på tåget mot Tierp. Vi ska fira Calles (Gustavs lillebror) student. Kanske ska åka in till stan lite tidigare och kika runt på den internationella marknaden.
Idag har jag dessutom hunnit med att skriva en tenta i botanik. Kändes sådär, men man kan ju hoppas att rättningen är snäll. Imorgon fyller Gustav år. Fast presenten fick han redan igår, eftersom det kändes onödigt att han skulle släpa med sig den fram och tillbaka till Tierp. Presenten bestod av en spännande temugg + fat och lite småsaker i en låda :)

Nu ska jag slöa en lite stund till, sen blir de matte hela (halva) tågresen.
Kommer inte skriva på några dagar, då datorn ska få stanna hemma och vila.
Men håll ändå utkik efter uppdateringer i resebloggen. Kan ju faktiskt hända att Gustav får för sig att skriva en rad eller två :P

Pusshaj

Stan och plugg


Idag har jag pluggat lite smått. Väldigt lite smått. Har nyss varit en vända i stan där vi köpte studentpresent till Calle, fixade resplånbok, hittade en annan present, fikade och blev sura över att centrumkliniken skulle ha stängt just idag när vi skulle vaccinera oss. Pissigt att väntat i tre timmar på ingenting..

Nu behöver jag plugga egentligen, men jag orkar inte knappt. Mår illa efter en stor varm choklad på espressohouse och en bak och fram busstur tillbaka till ryd. Är ganska fett trött med. Efter allt spring från lagerhaus till åhlens, till lagerhaus till claes ohlsson, till lagerhaus till åhlens..

Imorgon är det botaniktenta. Man kan ju hoppas att det går bra. Känner dock att jag kunde varit ännu lite mer förberedd.

Nu vill dessutom Gustav att vi ska gå till hemköp och sen ska någon få en liten minifödelsedag och då kan ju inte jag sitta och plugga, hm hm..Plugga?


RSS 2.0