Träna och dricka mjölk


Har nyss varit på groove. De va skoj, men fett svårt när det är näst sista passet med den koreografin och jag aldrig varit på det innan. Gymmade en sväng innan med. Nu dricker jag mjölk. För det blev jag väldigt sugen på när jag kom hem. I skolan hade vi redovisningar om hotade arter och resten av dagen har jag ägnat åt att leta upp mina arbetsintyg. Har slappat och läst bok lite också :)
Nu ska jag återgå till top model.


Plugga som en häst



Idag har jag pluggat och igår med och i förrgår också, så nu är jag typ klar med det jag skulle bli klar med :) Imorgon har jag presentation om Bush dogs och på onsdag är det seminarium och sedan hemtenta på torsdag. P fredag kommer mami och papi hit :D
Idag har vi haft ridlektion ute på ängstugan. Jag fick rida Momo (eller Moaki) och det va sjukt kul. Jag har saknat den lille pajasen. Han är e liten buse, men ändå så snäll och fin. Jag gillar honom :) Vi fick prova "game of the hawk" som gick ut på att man ska rycka en liten tygbit som sitter fast i ett gummiband från armen på en i motståndarlaget. Det va skoj, men jag va så ivrig, så Momo hade lite svårt att hänga ed på vad det va jag ville, så det blev lite framåt ,bakåt, galopp, stegring. Skoj va de iaf :) Innan lektionen hann jag löslongera både Thoebe och Luz med. Thoebe va jätteduktig och lyssnade på minsta kommando. Luz va också duktig, men tyckte det va lite jobiigt, så blev några bakutsprång.
Imorgon blir det antagligen en sväng till stallet igen och sen har jag försökt planera in ett pass groove som verkar spännande :) Nu ska jag kolla på (eller snarare somna till) Fringe :)



Frisk luft


Idag har vi haft exkursion ute i tinnerö och tittat på ekar. Det va trevligt eftersom det va så fint väder. Jag gick där och mös och tänkte att det hade varit fint att få gå där och beta om man va ett litet får. Något som va lite mindre mysigt va att mina skor inte va särskilt vattentäta, så mina fötter va genomblöta efter en timme. Efter ca 5 timmars rundvandring och inspektion av träden, så va jag helt slut. Men jag orkade inte sitta och vänta med blöta fötter på de andra som åkt i samma bil som jag, så jag tog mig istället tillbaka till fots. När jag kom hem höll jag på att somna direkt efter att jag hade duschat, men då ville Gustav gå och handla. Nu har vi nyss ätit och jag är lite piggare. försöker börja på våran powerpoint till imorgon, men vet inte var jag ska börja.

Igår ägnade vi oss åt hoppning och bågskytte under ridlektionen. Det va mycket spännande. Jag blev fett taggad när vi skulle hoppa, men porthos va inte riktigt med på noterna. Han va på gott humör, men hade inte riktigt den hoppteknik jag är van vid om man säger så. Satt även på Luz för första gången och hon va lugn som vanligt :)


Massa mössor


Har provat mina löparskor ute idag. Det va spännande eftersom halva spåret bestod av is typ. Men vilket grepp! Jag tog det ganska försiktigt, men behövde inte stanna och gå en enda gång. Fett bra! Dock halkade jag och höll på att ramla precis utanför trapphuset, men men :P jag anväde min nya mössa som min mamma har stickat till mig. Har även fått ett par små tofflor :) Hon har börjat sticka en del nu när hon ligger hemma med bruten fot. Jag kom på att jag har särskilda mössor för olika tillfällen. Jag har en skol/vardagsmössa, en biologmössa, en stallmössa och en träningsmössa. Och det kan ju vara bra att ha :) Nu måste jag fortsätta läsa massa artiklar om ekar.


Mys


Igår när jag kom hem från skolan så stod det en bukett blommor i hallen. Gustav hade även planerat eftermiddagen och kvällen, så vi åkte in till stan och åt god sallad och sen gick vi på bio och såg Simon och ekarna. Den va okej, men lite seg. Det va iaf väldigt trevligt, eftersom vi inte gör sånt så ofta. Nu är det snart dags för föreläsning. Sen kanske jag sitter kvar i biblioteket och pluggar, beroende på om min bok har kommit. På fredag är det servisfest. Är sjukt pepp! :D


Ye to the ha!


Vilken bra dag! Har fått vara med under undersökning av 7 små lejon och det va helt fantastiskt. Har fått ta tempen, väga dem och kolla tassar m.m. Awesome! :D Har dessutom blivit kallad till intervju om ett tag, mycket spännande. Nu är zoobiologikursen slut, vilket är tråkigt, men nu är det snart partaj! Yeeeehaaa!!!!


Rastlös


Sitter på kolmården och har ganska tråkigt just nu. Är rastlös och vill hitta på något. Ut och gå eller springa hade varit nice, men det är mörkt och kallt och alla andra är så upptagna. Sista veckan på denhär kursen, sedan börjar bevarandebiologin :) Nu ska jag nog läsa bok, eller titta på ponnyakuten kanske :)


Rödvin


Åh, vi ska dricka ett gott rödvin till maten, mm mm mm. Och det blir goda enchiladas :D
Idag har varit en effektiv softardag. Har varit och hämtat mitt paket på preem och följt med Gustav att lämna grejer från gårdagens evenemang på skolan. Har även tvättat två maskiner tvätt och städat lite. Packat inför imorgon har jag också gjort och just nu lagar vi mat (jag tog paus :) Gustav har dessutom diskat och städat köket och jag har läst boken jag fått låna av Gustavs mamma också. Nu ska jag gå och kolla läget i köket :P


RSS 2.0