Varje dag är kolmårdsdag


Idag har jag varit på kolmården och spanat tiger. Det va fint väder och det är mysigt att kika på kattera när de busar. De va dock inte så intresserade utav mina pinnar :/ Funderar på att ta en dag ledigt imorgon, eftersom jag varit där 10 dagar i rad och känner mig ganska trött. Är det fint väder känns det dock som att jag borde åka dit. I så fall tar jag ledigt på måndag istället. För nästa vecka blir det fullt upp, eftersom jag jobbar massa.
Är sugen på att hitta på något nu ikväll, men är sjukt trött och kommer inte på något. Kan ju busa lite med Linus, då hon verkar lite rastlös och det känns som att jag försummat henne lite senaste tiden :/ Just det, kom på att jag måste tvätta mina uniformer..

Lejon <3


Idag fick jag pröva på nya arbetsuppgifter, då jag följde med och körde rovdjur för första gången. Insåg dock att även det mest fantastiska jobb har sina baksidor, men det som är bra väger lätt upp dessa. Som till exempel att få hälsa på en underbar liten lejonpojke :)
Nu har jag och Gustav varit på bio och innan det så käkade vi i stan. Vi såg Dark shadows, som va helt okej. Sedan gick vi hem, eftersom det va en halvtimme till nästa buss. Nu ska jag strax lägga mig. Ska försöka åka till kolmården och göra lite observationer imorgon om det är fint väder. Tar kanske sovmorgon till kvart i 7 ;)


Bästa jobbet!


Har jag, måste jag bara säga. Man ska inte sticka under stol med att det är jäkligt slitigt och det blir tidiga mornar och långa dagar, men det är såååååååå värt det när man är omgiven av fantastiska djur och awesome människor :) Hinner inte skriva mer, för jag måste sova nu. Upp om 7 timmar :)

Hemlängtan


Har känt mig ganska nere och lättirriterad de senaste dagarna. Har börjat inse att det inte kommer finnas mycket tid att vara hemma i Falkenberg i sommar och snart åker Gustav till Singapore :/ Kul för honom, men tråkigt för mig. Måste öva upp mina matlagningsskills så jag inte svälter då :P
Idag har jag gjort observationer. Skönt väder, men tigrarna va väldigt passiva och sov mest hela dan när de inte gick runt och väntade på mat. Hoppas inte att de har tröttnat, men vi får se. I fredags fick jag avbryta observationen efter halva tiden, då det började egna, vilket va väldigt törande.
Va på bodypump idag också men va inte jättepepp då jag fick ont i huvudet av att stå ute i solen hela dan.
Igår va jag på videospinning, vilket va sjukt skoj och galet va mycket jag svettades. Kändes riktigt bra iaf, så det får det bli fler gånger. På kvällen hängde jag med Elina och Anna på spex och sen täffade vi resten av klassen för att äta middag, men jag va inte med så länge, för jag fick fruktansvärt ont i magen :/ Imorgon jobbar jag och sedan två dagar till i veckan, så de övriga dagarna får gå till observationer om det är fint väder. Borde försöka fixa lite i trädgården med om det hinns med. Nu tittar jag och Gustav på Sherlock Holmes. Kanske hinner med en till film ikväll :)
Idag blev jag kär i en fantastisk liten krabat, nämligen en av Kolmårdens röda pandor. Hur söt som helst där den satt och åt bambu :)

Aaarghh!


Idag är jag ett monster. Jag är arg på allt och det känns bara blä. Va på kolmården och gjorde observationer i förmiddags, men sen har det regnat hela eftermiddagen. Skulle sprungit men har inte lust när det är så dåligt väder. Har varit och handlat, men jag blev bara irriterad. Känner mig som en valross och känns som att det inte händer någonting, hur mycket jag än försöker. Kroppen bara samlar massa vätska. Linus håller på och muppar sig och kissar utannför lådan typ varje dag. Gaaaaah!!! Fetaste humörsvängningarna med. Önskar jag hade en boxningssäck och handskar. Kanske borde gå och lägga mig. Har inte blivit mycket sova senaste tiden..
Har ont i armen efter vaccinationen igår med :( och kavajen jag så gärna vill ha är slutsåld. Ja, nu vet ni ju det.

Skrot


Oj, så irriterad man kan bli på småsaker som inte har någon betydelse. Idag regnar det, så blir inga observationer, vilket inte känns så bra, då jag har jobbat två dagar och skulle vilja hålla uppe den goda starten jag fått i exjobbet. Jag visste ju dock at det skulle bli svårt när jag gav mig in på det, men det suger ju att det är fint väder de dagar man jobbar och regnar när man är ledig. Har fått ganska mycket tider nu, fast att jag egentligen inte skulle börjat jobba förrän till högsäsongen, men det blir la väl får man hoppas.
Sen blir jag irriterad på människor som måste va så jäkla spända och som hela tiden ska försöka överträffa andra. Känns som att det borde vara sjukt jobbigt att se hela livet som en tävling och hela tiden söka bekräftelse. Ibland vill man bara skaka om såna personer så de mjuknar lite. Finns så sjukt mycket konkurrens och avundjuka så jag blir helt trött. Well well nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra idag. Blir iaf att vaccinera sig i eftermiddag och försöka få tag i en ny kalender.

För övrigt. Djur är bäst!


















Djurvådare dag 2


Jobbade min första dag igår och fick jobba idag med. Galet kul, men jag är hur trött som helst. Är så sjukt mycket att ta in och full fart hela tiden. Har fått ganska mycket tider jag ska jobba, men nu är jag ledig några dagar, så hoppas på fint väder så att jag kan exjobba. Har fått en extra uppsättning kläder med, så nu kan jag tvätta min uniform :P Nu ska jag softa och äta fil :)

Lördag


Idag tog jag ledigt från observationer. Blir kolmården imorgon igen och då inte bara observationer, utan även kick-off. Ska bli kul :) Imorse va jag på bodypump och det va väldigt spännande, för en bit in i passet kom det in en figur i grön helkroppsdräkt och började dansa med en tjej, sedan kom en hel brandmanskår och gav henne rosor. Det va tydligen möhippa på gång :) Sedan har vi städat lite och jag fick först ett utbrott på dammsugaren och sen ett utbrott på Linus. Jag och Gustav har även sprungit en sväng. Snart kommer det hit vänner, så vi ska beställa pizza och spela spel. Ska bli mycket trevligt :) Min mormor fyller år idag, så grattis till henne! :D
Nu ska jag föra in lite data i excel.


Motivation






When you're feeling down, get up and be awesome!




Stark


Idag är jag helt ledig, vilket känns sjukt. Har haft fullt upp hela veckan med exjobb och jobb och att hitta på massa saker. SÅ idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska försöka träna, men har lite ont i ena sidan av halsen, men har kommit fram till att detta kan bero på min visdomstand som ligger och gror. Den får ryck ibland och börjar göra jätteont och ett sånt ryck har den just nu. Borstar med corsodyl och så får jag väl se hur det utvecklar sig. Kanske skulle ta och försöka jämna ut brännan lite med. Efter 6 dagar uti i solen i uniform på kolmården så är den något ojämn :) Vi måste åka och handla också, så jag har tagit på mig ansvaret att skriva en lista och jag undrar lite hur jag tänkte då. Jag har ingen aning om vad vi behöver eller vad vi ska äta. Gustav är ju lite av matansvarig här hemma. Jag och Emma har beställt kentviner nu :D Sjukt nice!
Igår när jag stod och gjorde mina observationer kom jag på att jag är ganska grym. Jag känner mig sjukt stark. Inte stark som att orka lyfta massa skrot, men jag har en stark karaktär. Bestämmer jag mig för något så ger jag mig fan på det och bara gör det. Funderar på att köra en fasta för att rensa ut lite slagg och skaffa ny energi. Kan dock bli lite jobbigt när jag ska jobba och exjobba, men det blir nog väl. Nu ska jag bestämma mig för om jag skra springa eller inte. Hoppas på fint väder i helgen, så jag får ihop lite fler observationer.









Undersöka pinnar




RSS 2.0