Jullov!


Jag har så fett med jullov nu. Är så upptagen med att softa så jag knappt hinner skriva här. Om några dagar åker jag dessutom till Kenya :D Har fått en massa grejer inför resan i julklapp :) Nu har vi nyss varit hemma hos farmor och farfar och ätit julmat och umgåtts. Kändes lite vemodigt eftersom det var sista julen i deras hus, eftersom de flyttar i slutet på januari. Tröjan som farmor stickat till mig hade hunnit bli klar, så fick med mig den hem :) Imorgon kväll kommer Gustav hit, det ska bli nice. Snart är det nyår också, hoppas det blir nice.
Har även fått bekräftat att jag kommer spendera större delen av sommaren på kolmården, då jag ska göra mitt exjobb där :D

Nu ska jag återgå till hårt softande.





Linus hjälper till att klä granen




Jag leker jultomte :)




Hemma vid kusten


Igår kom jag hem till kära Falkenberg och det verkar som att det har snöat i hela Sverige förutom här. Idag har vi varit runt och köpt julklappar. Vi har även hälsat på mormor och morfar och hjälpt dem att klä granen och sätta upp lite julsaker. Ikväll har resten av familjen gjort korv, men jag ville inte vara med, för jag tyckte det va för äckligt :P





Skrea strand förra vintern



Hästdag


Idag har det varit heldag i stallet. Det har varit mysigt och jag har ridit Thoebe och longerat Quieto. Lekta dessutom med Ulysse i ridhuset en stund :) Satt lite barbacka på Ulysse med och det va riktigt mysigt :)
Nu ska jag öva lite presentation och måste packa med, för imorgon åker jag till Falkenberg! :D Hoppas SJ sköter sig :)






Jag och Quieto




Jag och Ulysse




Ulysse och Thoebe




Quieto och Yawatha



Lilljul


Idag kom det snö till Linkan. Och inte så lite heller. Ute vid ängstugan va det rena vinterlandet. Jag borstade Quieto som va en liten bråkstake och sen longerade jag Thoebe, som det va ganska bra fart i :) Clara red Ulysse och Alain kom till mig efteråt och talade om att jag gjort ett bra jobb med honom :) Fick även testa att longera Milagro  och han va riktigt duktig.
Igår va de fattömning på hg och det va hur awesome som helst. Grym eftersits och sedan riktigt rolig dans-session i sittningssalen. Tiden gick så sjukt fort. Plötsligt spelades stad i ljus. Stannade inte fett länge eftersom vi skulle till stallet idag. Men jag hade ändå så sjukt skoj! :D Känns som jag skjutit upp tröttheten, så det känns som att jag kan somna vilken sekund som helst. Måste dock försöka hålla mig vaken tills tvätten är klar..
Nu har jag och Gustav haft lilljul och bytt julklappar. Gustav verkar nöjd med sina molekylmodeller och whiskeyn :) och jag fick ett jättefint halsband :)
Ska fortsätta med mitt viktiga tv-tittande nu.









Julhästarna :)



Ibland får man ett ryck


I morse skrevs den fantastiska tentan. Gick antagligen åt skgen, men jag skrev så mycket jag kunde och använde i princip alla tillåtna rader. Så man kan ju hoppas :) Sen följde jag med på kort möte med Matthias, vilket resulterade i att vi ska åka med honom till Kolmården på fredag, spännande :)
Nu har jag nyss kommit hem från stan. Hämtade ut recept sm jag skulle gjort för typ en månad sen och så blev det en liten sväng på systemet inför kvällens partaj. Lyckades dessutom fixa julklapp till mamma och Anton och har nu slagit in dom. Så nu är julklapparna till familjen fixade. Fick dessutom ett litet ryck och köpte en "extra" julklapp till Gustav som han ska få innan Julafton :) Nu ska jag leta lite artiklar till, vår essay och städa undan lite för ikväll. Preppa chips som jag kan gå och snaska på är också en plan ;)







Julmustprovningen 2009



Städa, städa varje fredag och så varje dag..


Har fått ett nytt intresse under detta tenta-p. Nämligen att städa :) Jag städar allting jag kommer åt. Köksluckor, kylskåp, tvättar kuddöverdrag och ridvantar. Ja allt det där man aldrig skulle komma på att göra om det inte vore för att det är just tenta-p :) Nu ska jag fortsätta kika på batman!

Hundbesök



Multitasking på hög nivå här. Jag tentapluggar inte bara, utan jag är dessutom hundvakt också. Linas hund Richie har bott här sen igår och det är mycket trevligt med lite sällskap nu när Linus är hemma i Falkenberg. Han va lite orolig i morse och gnydde och Gustav tyckte inte det räckte med att klappa honom lite, utan studsade upp ur sängen och tog med sig Richie ut på promenad kl 06:30 imorse. Han verkade dessutom tycka det va mysigt, vilket va bra för mig som fick fortsätta sova :) Han sover mest, förutom när man är ute och går med honom, fast då sover han typ lite med :P Har hunnit vara ute med honom två gånger till och snart kommer Lina och hämtar honom. Får försöka hitta något annat så jag kan fly från tentaplugget. Började skura köksluckorna innan, men kom på efter typ en sekund att jag va ganska dum i huvudet som tyckte att det va viktigt att göra just nu :P Ska försöka hinna till julmyset med servisen sen, men måste baka något! Nä nu måste jag plugga en skvätt till.






Richie


Seriöst, vem matförgiftade mig..?


Igår hade vi julmys vännerna och jag. Va hemma hos Mia o Tobbe i stan och de va riktigt nice. Massa mat och efterrätt och vi skämtade om att det vore spännande om någon blev suk efter det. Jag har vankat runt i lägenheten halva natten, när jag ite suttit på badkarskanten och mått illa. Så kan det gå. Sen kan det ju vara så att min mage tyckte det va för mycket med två julbord på en vecka. Idag blir det plugg.


Årets första julbord!


Idag har jag och Sara skrivit klart våran adaptation-draft. Har läst artiklarna till morgondagens seminarium en gång till också. Nu har jag nyss varit på GA-möte och efteråt blev vi bjudna på julbord! Det va awesome och vi fick glögg till fördrink och efterrätt och juleskum och julmust :D
Jag har förbaskat ont i ena sidan av halsen och i örat :/
Nu ska jag lägga mig och titta på bonde!


RSS 2.0