Jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig.



Åter i linkan efter ungefär en vecka på bästkusten. Sjukt nice att vara hemma och vara med familjen och bara ta det lugnt. Har pluggat lite, ytterst lite på djurhållningen. Galet nog var Jill hemma i helgen. Vi har nog bara varit hemma samtidigt en gång (om man räknar bort sommar- och jullov) sen hon flyttade till Oslo förra året. Var riktigt kul att träffa henne. Ska försöka åka och hälsa på henne någon helg hon är ledig. I övrigt har det spelats ett antal rykande omgångar risk och några partier böna med familjen. Badrummet är under full renovering, så duscha har jag fått göra i ett provisoriskt badkar i källaren. Blev en sväng till Ullared med för att konsumera en halvårsförbrukning av nödvändiga varor. Var lite jobbigt att åka tillbaka när man vant sig vid att vara hemhemma. Tåget var dessutom 40 min försenat och hann bli ytterligare 15 min försenat under färden ner till Lund, så i Lund fick jag åka med ett tåg som gick en timme senare än det jag egentligen skulle åkt med. Var dock framme i linkan endast 15 min senare än jag skulle ha varit, eftersom mitt ordinarie intercitytåg byttes ut mot X2000 :)

Imorse åkte Gustav till Göteborg med sin sektion för att delta i de biotekniska dagarna eller va de hette. Saknar honom jättemycket redan.. Jag gillar inte att vara ensam hemma, speciellt inte när jag ska sova. Dessutom är det så svårt att komma på vad man ska äta :P Som tur är kommer Emma hit och sover över :D

På onsdag kommer mamma hit, sen åker vi till Nyköping på torsdag. Blir två hotellnätter där (med relaxavdelning på hotellet), samt en tur till Stockholm för lite shopping, NICE! Sen tar vi med oss Linus och Gustav till Falkenberg på vägen hem.

Just nu håller jag på att kolla på sex and the city 2. Såg ettan igår och måste erkänna att dom är fett bar båda två! Har aldrig riktigt sett serien innan, men man kanske borde ge den ett försök.

Idag eller i måndags..Jag vet inte riktigt, så började jag min nya kurs, Biologisk analys. De la ut övningsuppgifter i måndags, men föreläsaren sa att kursen började idag. Det skulle tydligen vara en föreläsning idag, men det har inte dykt upp något vad jag har sett. Har iaf gjort det mesta av övningsuppgift 1, men har fastnat på sista frågan. Jag kan bara inte hitta var man infogar ett histogram i excel. Har börjat skriva lite på djurhållningprojektet med. Klövhälsa hos nötkreatur fick ämnet bli. Kom på att jag nog inte vill sitta och skriva allt nästa helg när det ska vara inne.

Nu ska jag återgå till filmen.

Pusshaj!




RSS 2.0