Sitta i garderoben


Det va nyss världens åskoväder här. Eller kanske inte världens, det va värre när vi va i Rom faktiskt och vårt lilla hus skakade för att blixten slog ner typ på trappen. Jag minns att jag försökte lyssna på talbok så högt som möjligt, samtidigt som jag höll för öronen och blundade. Hade starka funderingar på att lägga mig under sängen, men det va ganska skitigt där, så det fick va. Nu hade jag planer på att sätta mig i garderoben om åskovädret skulle blivit värre, men det verkar som att det värsta har dragit över.
Om ett tag ska jag iväg och jobba. Är lite nervös eftersom jag ska ha det stora ansvaret som hovmästare, men hoppas jag har koll :)
Imorgon ska jag på släktträff nere i de småländska skogarna, spännande.
Btw åt jag ganska mycket choklad nyss för att jag skulle bli pigg och mest för att det va gott, men jag blev fett illamående och trött :/

Nu kom Gustav hem, så nu kan jag kolla på Goofy movie som han har på sin dator :D



Ibland så får man ett ryck


Imorse drog jag ner till stan med Kim för att inhandla present till en person. Lyckades fixa presenter till tre personer och bara EN grej till mig själv och det va dessutom en sån där tråkig, behöver-ha-sak. När jag kom hem va de fortfarande fint väder, så jag slog mig ner i trädgården med en bok, men kom på efter två sidor att jag borde plugga. Så jag flyttade ut min stora hög av matematikplugg och började arbeta mig igenom så smått. Efter två timmar kom jag på att jag ska vara hovmästar på morgondagens två sittningar, så jag gjorde en liten fusklapp med allergier och dryck m.m. När jag ändå satt vid datorn tänkte jag att jag lika gärna kunde ta tag i det där reflektionsdokumentet som ska lämnas in i samband med examensarbetet, så nu har jag så gott som skrivit klart det med. Allt detta har jag gjort idag och då har jag dessutom hunnit se två avsnitt av ducktales ;D



Dröm i en dröm


Hade fetaste drömmen i natt. Fast den va lite läskig också.
Va på ett litet zoo. Tror de va kolmården, fast de va liksom inomhus och hade typ vattentema.
Det fanns bara lejon, tigrar och pingviner, men de va nice ändå, för jag fick gå in till tigrarna och där hade en precis fått ungar. Så jag fick mysa med dom och så kunde jag dessutom prata med tigermamman. Sen gick jag och kim och skulle titta på dom andra tigrarna. Då va de en som hoppade upp på muren och kravlade sig över och va liksom fri och vi visste att den skulle jaga oss, så vi sprang iväg och jag va fett grym på att hoppa över murar och staket. Så råkade jag springa in hos lejonen som va snälla fast ändå farliga. Så jag hoppade in till tigermamman igen och gömde mig bakom ett staket. Tigern som jagade oss hade inte så bra luktsinne så den kunde inte riktigt hitta mig. Sen vaknade jag.

Nu har jag granskat lite rapporter och ska nog ta och kika på ducktales :)
Ikväll blir det barbackaridning på ängstugan. Jag är lite nervös, för jag vill inte ramla av.
Vi ska dessutom ha fika med oss och en liten present till Alain och Maria :)



Livet är en hård fest!



och nu ska jag fortsätta att äta fett.

den här kan ni få lyssna och titta på
http://www.youtube.com/watch?v=1DVUwWZfzMw


Haj!



Fina!



Igår va vi ute vid ängstugan och red och det va fantastiskt! jag hade Porthos som vanligt och Gustav som va med fick dessutom testsitta honom :)














<3








Gammal någonstans


Sitter på bussen på väg till Linkan nu. Är alltid jobbigt att åka från familjen och Falkenberg. Trots att det inte är långt kvar tills jag åker dit igen och då är det sommar på riktigt :) Igår jobbade jag min första dag på coop. Det va först lite äckligt med ändå ganska spännande. Man glömde bort att det va äckligt efter ett tag. Jag fick höra att jag hade fallenhet för att skiva kotletter och jag fick högsta betyg när dagen va slut :D Så jag är ganska nöjd. Fick dessutom lära mig packa och ursprungsmärka, göra hamburgare, krydda, marinera och mala köttfärs (vilket jag inte va en stjärna på om man säger så, hur man nu kan vara dålig på det vet jag inte). Alla människor som jobbar där verkar hur sköna och trevliga som helst. Alla hälsar en glatt välkommen och en tant talade om att jag behövdes och att det va skönt att få in en tjej på köttavdelningen.
Jobbade med en kille som varit där ett tag som jag trodde va fett gammal. Visade sig att han är ett år äldre än min lillebror, då kände jag mig gammal. Likaså när jag berättade att jag snart tar min kandidatexamen och kan börja jobba på riktigt inom en snar framtid, men det ordnade upp sig imorse när jag slog på tvn och fastnade framför disneydags :)
När jag kom hem myste jag i uterummet och pappa hjälpte mig att fila lite på min ansökan. Sedan grillade vi och drack vin. Jag somnade i soffan strax efter 9, så vid 10 kändes det lika bra att gå och lägga sig, vilket ledde till att jag känner mig helt skev idag efter mer än 10 timmars sömn.
Hoppas bussresan går fort, för det är fantastiskt tråkigt att åka buss.


Nytt jobb, ny frisyr



Nu har jag och mamma nyss varit och köpt kött i Thuressons gårdsbutik. Försökte kela lite med grisarna, men dom va mer intresserade av att ligga och steka i solen. Blev en promme med Hanna imorse och fick dessutom spana in deras lägenhet, vilket va mycket trevligt.
Igår va jag en sväng i Varberg. Först klippning sen lite shopping innan det va tid för intervju på coop. Där blev det snabba ryck och anställning direkt, utan jobbig väntan och telefonsamtal m.m, vilket passade mig utmärkt :) Fick kläder och rundvisning och alla verkade sjukt trevliga. Hamnade i köttavdelningen där de gärna ville ha in en tjej, eftersom de bara är killar där och så jag numera förstås :) Imorgon ska jag dit på lite introduktion/jobb. Är lite nervös, men det ska bli spännande. Hoppas att det inte blir för jobbigt. Jaja, jag får ju i alla fall jobba med djur..Nä fy vad hemskt, nu blev jag lite ledsen :(

Lägger upp en bild på min nya frisyr istället.





Syns inte fantastiskt, men det är kort iaf om ni nu inte kan se det.




Vilken flax


Nu är jag hemma i Falkenberg igen. Är fett trött och har ont i magen, vilket jag i och för sig haft i tre dar. Ligger som en liten veling i soffan och mamma fixar blåbärssoppa till mig :) Imorgon ska jag skaffa mig en ny frisyr och det är ju passande då jag ska på intervju direkt efteråt. Hinner nog med att fördriva lite tid i Varberg innan dessutom. Ska försöka få tag i e sån där prickig sjal som jag spanat på :)
Sedan fyller även min mormor 90 år imorgon, så det blir väl lite kalas på kvällen :)

Nu ska jag fortsätta ta igen mig och vara fett lat.



Nu är det vår!


Firade valborg barbent i klänning och det va awesome!
Suttit ute i solen i bikini.
Igår gick jag till hemköp utan jacka.
Kryddorna i köksfönstret har börjat kika upp.
Ikväll blir det årets första grillning i Linkan :)

Veronica Maggio – Satan i gatan



RSS 2.0